Profil

Pia og Dinero (4)Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus i januar 2014. Heste har altid været en del af mit liv, og da jeg fik muligheden for at kombinere min hobby med mit arbejde slog jeg til, og påbegyndte uddannelsen til hestefysioterapeut/-osteopat ved Cecilie Stadler i 2013 sideløbende med at jeg skrev min bachelor på fysioterapeutuddannelsen. Jeg afsluttede hestefysioterapeut/-osteopat uddannelsen med en dyrlæge eksamineret eksamen i juni 2015.

Jeg har redet siden jeg var helt lille, og var op igennem ponyårene aktiv stævnerytter (dressur). Jeg red desuden fra 2011 til 2016 for en lille salgsstald ved Aarhus – alt lige fra koldblods-skovtursheste til varmblods-ungheste og lusitano/PRE hingste, så jeg har haft rigtig mange forskellige heste i hænderne igennem tiden.

Jeg har lige solgt min egen varmblodshoppe, efter jeg er blevet mor og tiden er blevet knap, men jeg er så heldig at få lov til at låne en islænder engang imellem, når ridetrangen bliver for stor 😉